«Η Θεσσαλονίκη στο διάβα του χρόνου, 1912-1922"

07 Μαϊ 12

«Η Θεσσαλονικη στο διαβα του χρονου, 1912-1922"

 

http://www.polsykies.gr/polsykies_GR/images/PolKentroFront.jpgΣπάνια συλλεκτικά φωτογραφικά ντοκουμέντα της Θεσσαλονίκης μιας άλλης εποχής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, όσοι επισκεφθούν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας της συλλογής του εκπαιδευτικού-συγγραφέα Κωνσταντίνου Νίγδελη «Η Θεσσαλονίκη στο διάβα του χρόνου, 1912-1922» που διοργανώνουν ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Ενότητα Συκεών από αύριο Τρίτη, 8 Μαΐου, έως και τη Δευτέρα, 28 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού Συκεών (Κομνηνών 38). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, 8 Μαΐου, στις 8 μ.μ..

Η έκθεση, αρχικά φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων, ενώ μετά το Κέντρο Πολιτισμού Συκεών θα μεταφερθεί στη Δ.Ε. Αγ. Παύλου, αλλά και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
  •  8 έως 28 Μαΐου 2012 (τις εργάσιμες ημέρες)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Στο νέο Δ.Σ. της πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων μαζικού αθλητισμού και υπεραποστάσεων εξελέγχει ο Δημήτριος Σταθόπουλος

Παλαιοντολογικά ευρήματα στην Κρυοπηγή

Ανάδειξη του χώρου μεταξύ των Τειχών και του διατηρητέου σιδηρουργείου «Αξιλθιώτη»

Οικογένεια Μητσοτάκη, ενα ενδιαφέρον πολιτικό case study.

Κατεδαφίσεις στα βυζαντινά τείχη

Μια μεγάλη απόφαση…

Ευρήματα στη Μεθώνη Πιερίας στο επίκεντρο έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου