Aπαντηση στις δηλωσεις του υφυπουργου πολιτισμου κων/νου στρατη στην εφ συν στις 4.7.2018

Ανακοινωση – απαντηση στις δηλωσεις του υφυπουργου πολιτισμου κων/νου στρατη στην εφ συν στις 4.7.2018ια

 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΙ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦ ΣΥΝ ΣΤΙΣ 4.7.2018

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, ως μαθητευομένος ερασιτέχνης μάγος, στην προσπάθειά του να γαντζωθεί στην εξουσία, να ανελιχθεί στην πολιτική ιεραρχία και να υπουργοποιηθεί, χτίζει την πολιτική του καριέρα ανασύροντας παρωχημένες και ξεπερασμένες ιδέες από τη βίβλο του ακραίου νεοφιλευθερισμού, που ούτε οι πιο ευφάνταστοι εκπρόσωποί του δεν θα τολμούσαν να εκστομίσουν: είπε να δουλεύουν οι αρχαιοφύλακες 6 μέρες το καλοκαίρι και 4 μέρες το χειμώνα, χρηματοδοτώντας με τις συνεπακόλουθες περικοπές των απολαβών τους τις μόνιμες προσλήψεις στον κλάδο τους !!!
Προωθεί έτσι αλλαγή των εργασιακών σχέσεων του μόνιμου προσωπικού που εργάζεται στο Δημόσιο, εισάγοντας την ελαστικοποίηση της εργασίας. 
Αγνοεί τη νομοθεσία βάσει της οποίας οι δημόσιοι υπάλληλοι οφείλουν να δουλεύουν πενθήμερο και 40 ώρες την εβδομάδα. Εισάγει την περικοπή των απολαβών των αρχαιοφυλάκων.
Ανόσιος τυχοδιωκτισμός; Έπαρση; Ότι κι αν είναι, είναι δεδομένο ότι είναι επικίνδυνος.
Αντί να χαριεντίζεται με ότι πιο παρασιτικό υπάρχει στο χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που δραστηριοποιείται στο Υπουργείο Πολιτισμού (Διάζωμα – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), προωθώντας τα συμφέροντα τους που περιλαμβάνουν ιδιωτικοποίηση του ΤΑΠΑ, οφείλει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν και να δώσει πραγματικές λύσεις προς όφελος της κοινωνίας, του πολιτισμού και της εργατικής τάξης.
Αν δεν μπορεί να το κάνει τότε να μην προκαλεί όλους αυτούς που στηρίζουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον σε αριστερή κατεύθυνση.
Τελείωσαν οι μαθητευόμενοι μάγοι και όσοι θέλουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες. Αυτά τα σχέδια δεν περνάνε. Αν δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν οι ίδιοι – πράγμα διόλου απίθανο – θα τους το δώσουμε εμείς να το καταλάβουν πολύ σύντομα, μαζί με τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟΑ.
Τα εκλεγμένα μέλη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΑΡΚΙ) στο ΔΣ της ΠΕΥΦΑ:
Δελνιώτης Γιάννης
Τσιντώνης Παναγιώτης
Χαρχάλου Κέρκυρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παλαιοντολογικά ευρήματα στην Κρυοπηγή

Συνέντευξη με τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Χουρμουζιάδη

Αποκατάσταση και ανάδειξης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιβαδερού

Καθηκοντολόγιο Αρχαιοφυλάκων-Ανακοίνωση ΑΡΚΙ

Οικογένεια Μητσοτάκη, ενα ενδιαφέρον πολιτικό case study.

Aποτελέσματα των εκλογών Π.Ε.Υ.Φ.Α. 19-20-21 Ιανουαρίου 2015-Ανακοίνωση ΚΕΦΕ

Έπαινοι για το αρχαιολογικό μουσείο Ιωαννίνων

Στο νέο Δ.Σ. της πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων μαζικού αθλητισμού και υπεραποστάσεων εξελέγχει ο Δημήτριος Σταθόπουλος

ΥΠΠΟ: Σκέψεις για διοικητική αυτοτέλεια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου